För Samarbetspartner

KOSTNADSEFFEKTIVA RADIOLOGISKA TJÄNSTER AV HÖG KVALITET TILL PROFESSIONELLA UTFÖRARE

Radiologikeskus är ett finskt serviceföretag som specialiserat sig på röntgenarbetsförmedling och medicinsk avbildning samt teleradiologi, vars kunder är offentliga och privata vårdenheter. Radiologikeskus har levererat arbetskraft i mer än 30 år och har under senare år stärkt sitt servicetilbud genom ett omfattande samarbetsnätverk. Radiologikeskus tillhandahåller också teleradiologi eller fjärrkontrolltjänster till sjukhusdistrikt, vilket möjliggör t.ex. effektivt köarbete under semestern och på samtalstid.

Vår verksamhets hörnstenar är:

MAMMOGRAFISK BILDTAGNING

Vi deltar i arbetet med att ge den mammografiska bildtagningen som lagen föreskriver. Kvalitet på undersökningen och tjänstens pålitlighet är våra allra viktigaste tjänstelöften. Vi erbjuder mammografi antingen som en helhetstjänst eller som en mindre del alltid med ett attraktivt pris, och alltid med mycket professionell personal. Våra kunder kan välja mellan olika servicemodeller: undersökning på fasta platser, i vår mobila enhet eller i kundernas egna lokaler.

OMFATTANDE TJÄNSTER FÖR RADIOLOGISKA ENHETER

När vi levererar en allomfattande tjänst för radiologiska enheter tar vi ansvar för all radiologisk verksamhet i önskad omfattning. Vår högsta prioritet är att alltid kunna säkerställa tillgängliga och pålitliga undersökningar till ett attraktivt pris. Vår tjänstemodell passar perfekt för kunder som vill effektivisera sin verksamhet och göra kostnadsbesparingar utan att tumma på kvaliten.

RADIOLOGITJÄNSTER OCH BEMANNING

Med vår radiologitjänst och bemanning säkerställer vi tillgängligheten till rapporter och undersökningar för våra kunder vid varje givet tillfälle. Vi organiserar radiologer för dag- och kvällspass liksom för jour-uppdrag och minskning av köer. Vi rekryterar ständigt nya radiologer för deltids- eller heltidsanställning.

FJÄRRLÄSNINGSTJÄNST

Fjärrläsning ger våra kunder kostnadseffektiva teleradiologiska rapporter med hög leveransförlitlighet, utförda av branschledande personal. Vår tekniska lösning är kompatibel med alla vårdgivare på området.

Våra tjänster sysselsätter tiotals professionella vårdgivare på daglig basis, och vi söker ständigt efter nya talanger till vårt team.

MOBIL MAMMOGRAFI - BILDTAGNINGSTJÄNSTER NÄRA DIG

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close