Luomiklinikka

Luomiklinikka

Suomen Radiologikeskuksella tehdään luomien poistoja ensisijaisesti diagnostisista syistä ja jos luomi aiheuttaa oireita esim. hankaumaa. Kosmeettisesta syystä kyseistä toimenpidettä harkitessa asiakkaan kannattaa ottaa huomioon, että luomen poistosta voi jäädä suurempi arpi mitä luomi on. Jokaisen iho arpeutuu eri tavalla. Luomia on mahdollista poistaa 18 vuotta täyttäneiltä asiakkailta. Luomen poisto on mahdollista myös raskaana oleville mikäli se on välttämätöntä. Dermatoskopiakoulutettu yleislääkäri arvioi kunkin luomen poistomahdollisuudet. Tarvittaessa on mahdollista konsultoida ihotautilääkäriä jatkotoimenpiteistä.

Luomen tarkastuksen jälkeen luomen poistot tehdään paikallispuudutuksessa. tähän poistotekniikasta 7.1. jälkeen poistotekniikka ja että jokaisen iho arpeutuu eritavoin” Tarvittaessa luomet lähetetään patologille tutkittavaksi. Jos luomi on pahanlaatuinen muutos, asiakas saa lähetteen meiltä jatkotutkimuksiin tai -hoitoon.

Tikit poistetaan 7-14 vuorokauden kuluttua. Tikkien poisto kuuluu toimenpidehintaan ja poistoon voi varata hoitajalle ajan numerosta X. Toisinaan haava-alueet voivat tulehtua, jolloin kannattaa olla yhteydessä hoitavaan yksikköön.

Luomiklinikka hinnasto

Mammografia

Mammografia ja ultraääni

Ennen Kela-korvausta

162€

208€

Kela-korvauksen jälkeen

144€

182€