Yhteistyökumppaneille

Kustannustehokkaat ja laadukkaat radiologian palvelut alan toimijoille

Radiologikeskus on suomalainen röntgentyövoiman välitykseen ja lääketieteelliseen kuvantamiseen sekä teleradiologiaan erikoistunut palveluyritys, jonka asiakkaita ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköt. Radiologikeskus on välittänyt työvoimaa jo yli 30 vuoden ajan, ja on kuluneiden vuosien aikana vahvistanut palvelutarjontaansa kattavan yhteistyöverkoston avulla. Radiologikeskus toimittaa myös teleradiologia- eli etälausuntapalveluita sairaanhoitopiireille, joka mahdollistaa mm. tehokkaan jononpurkutyön loma- sekä päivystysaikoina.

Toimintamme kulmakiviä ovat:

mammografiaseulonta

Olemme mukana tuottamassa lakisääteisiä mammografiaseulontoja. Seulontojen laatu ja luotettavuus ovat tärkeimmät palvelulupauksemme. Tarjoamme mammografiaseulontoja sekä kokonais- että osittaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan alan parhaiden ammattilaisten toimesta. Asiakas saa valita palvelutyypeistä itsellensä sopivimman: kuvaukset kiinteässä toimipaikassa, liikuteltavassa yksikössä tai asiakkaan tiloissa.

Röntgenyksiköiden kokonaispalvelut

Röntgenyksikön kokonaispalvelussa otamme kokonaisvastuun asiakkaan röntgentoiminnasta halutulla laajuudella tarkoituksenamme varmistaa tutkimusten saatavuus ja toimitusvarmuus kaikkina aikoina kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Palvelu sopii asiakkaille, jotka haluavat virtaviivaistaa toimintaansa ja saavuttaa kustannussäästöjä laadusta tinkimättä.

radiologipalvelu ja -vuokraus

Radiologipalvelun ja -vuokrauksen avulla varmistamme lausuntojen ja tutkimusten saatavuuden asiakkaillemme kaikkina aikoina. Järjestämme radiologeja niin päivä- kuin iltatyöhön, päivystysten hoitamiseen kuin jononpurkutyöhönkin. Rekrytoimme jatkuvasti uusia radiologeja osa- ja kokoaikatyöhön.

Etälausuntapalvelu

Etälausuntapalvelu tarjoaa asiakkaillemme luotettavat teleradiologiset lausunnot kustannustehokkaasti ja toimitusvarmasti parhaiden ammattilaisten toimesta. Tekninen ratkaisumme on yhteensopiva kaikkien terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Palvelumme työllistää jo kymmeniä alan asiantuntijoita päivittäin. Rekrytoimme jatkuvasti uusia etäradiologeja joukkoomme.

Mobiilimammografia - kuvantamispalvelut lähelläsi

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close