Yhteistyökumppaneille

Kustannustehokkaat ja laadukkaat radiologian palvelut alan huippuosaajille

Radiologikeskus on suomalainen lääketieteelliseen kuvantamiseen, teleradiologiaan ja radiologipalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköt. Radiologikeskus on välittänyt työvoimaa jo yli 25 vuoden ajan, ja on kuluneiden vuosien aikana vahvistanut palvelutarjontaansa kattavan yhteistyöverkoston avulla. Radiologikeskus toimittaa teleradiologia- eli etälausuntapalveluita sairaanhoitopiireille. Tämä mahdollistaa mm. tehokkaan jononpurkutyön loma- sekä päivystysaikoina.

Toimintamme kulmakiviä ovat:
• Vahva toimialatuntemus jo yli 25 vuoden ajalta
• Kustannustehokkaat ja laadukkaat palvelukokonaisuudet
• Kattava yhteistyö- ja kumppaniverkosto

Radiologipalvelut

Radiologipalveluidemme avulla varmistamme lausuntojen ja tutkimusten saatavuuden asiakkaillemme kaikkina aikoina. Järjestämme radiologeja niin päivä- kuin iltatyöhön, päivystysten hoitamiseen kuin jononpurkutyöhönkin. Rekrytoimme jatkuvasti uusia radiologeja osa- ja kokoaikatyöhön.

röntgenhoitaja
röntgen

Röntgenyksiköiden kokonaispalvelut

Röntgenyksikön kokonaispalvelussa otamme kokonaisvastuun asiakkaan röntgentoiminnasta halutulla laajuudella tarkoituksenamme varmistaa tutkimusten saatavuus ja toimitusvarmuus kaikkina aikoina kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Palvelu sopii asiakkaille, jotka haluavat virtaviivaistaa toimintaansa ja saavuttaa kustannussäästöjä laadusta tinkimättä.

Mammografiaseulonta

Olemme mukana tuottamassa lakisääteisiä mammografiaseulontoja eli rintasyövän seulontoja. Tarjoamme rintasyövän seulontoja ammattilaistemme toteuttamana sopimuskunnissamme ympäri Suomen. Seulontojen laatu ja luotettavuus ovat tärkeimmät palvelulupauksemme. Tarjoamme mammografiaseulontoja sekä kokonais- että osittaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan alan ammattilaisten toimesta. Asiakas saa valita palvelutyypeistä itsellensä sopivimman: kuvaukset kiinteässä toimipaikassa, liikuteltavassa yksikössä tai asiakkaan tiloissa. Mammografiavaunumme luo mahdollisuuden tulla lähelle asiakasta myös pienemmille paikkakunnille.

Mammografiaseulonta

Kiinnostuitko?

Laita viestiä niin kerromme lisää.

Radiologikeskus Oy

Lars Sonckin kaari 10
02600 Espoo

Y-Tunnus: 0728044-7