Collaborators

COST-EFFICIENT AND HIGH-QUALITY RADIOLOGICAL SERVICES TO OPERATORS IN THE FIELD

Radiologikeskus on suomalainen lääketieteelliseen kuvantamiseen, teleradiologiaan ja radiologipalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköt. Radiologikeskus on välittänyt työvoimaa jo yli 25 vuoden ajan, ja on kuluneiden vuosien aikana vahvistanut palvelutarjontaansa kattavan yhteistyöverkoston avulla. Radiologikeskus toimittaa teleradiologia- eli etälausuntapalveluita sairaanhoitopiireille. Tämä mahdollistaa mm. tehokkaan jononpurkutyön loma- sekä päivystysaikoina.

The cornerstones of our operations are:
• Vahva toimialatuntemus jo yli 25 vuoden ajalta
• Kustannustehokkaat ja laadukkaat palvelukokonaisuudet
• Kattava yhteistyö- ja kumppaniverkosto

Radiologipalvelut

Radiologipalveluidemme avulla varmistamme lausuntojen ja tutkimusten saatavuuden asiakkaillemme kaikkina aikoina. Järjestämme radiologeja niin päivä- kuin iltatyöhön, päivystysten hoitamiseen kuin jononpurkutyöhönkin. Rekrytoimme jatkuvasti uusia radiologeja osa- ja kokoaikatyöhön.

röntgenhoitaja
x-ray

Total services of X-ray units

In the total service of the X-ray unit, we take overall responsibility for the customer's X-ray operations to the desired extent with the aim of ensuring the availability and reliability of deliveries at all times with competitive pricing. The service is suitable for customers who want to streamline their operations and achieve cost savings without compromising on quality.

Mammography screening

Olemme mukana tuottamassa lakisääteisiä mammografiaseulontoja eli rintasyövän seulontoja. Tarjoamme rintasyövän seulontoja ammattilaistemme toteuttamana sopimuskunnissamme ympäri Suomen. Seulontojen laatu ja luotettavuus ovat tärkeimmät palvelulupauksemme. Tarjoamme mammografiaseulontoja sekä kokonais- että osittaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan alan ammattilaisten toimesta. Asiakas saa valita palvelutyypeistä itsellensä sopivimman: kuvaukset kiinteässä toimipaikassa, liikuteltavassa yksikössä tai asiakkaan tiloissa. Mammografiavaunumme luo mahdollisuuden tulla lähelle asiakasta myös pienemmille paikkakunnille.

Mammography screening

Kiinnostuitko?

Laita viestiä niin kerromme lisää.

Radiologikeskus Oy

Lars Sonckin kaari 10
02600 Espoo

Business ID: 0728044-7