Samarbetspartner

KOSTNADSEFFEKTIVA RADIOLOGISKA TJÄNSTER AV HÖG KVALITET TILL PROFESSIONELLA UTFÖRARE

Radiologikeskus on suomalainen lääketieteelliseen kuvantamiseen, teleradiologiaan ja radiologipalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköt. Radiologikeskus on välittänyt työvoimaa jo yli 25 vuoden ajan, ja on kuluneiden vuosien aikana vahvistanut palvelutarjontaansa kattavan yhteistyöverkoston avulla. Radiologikeskus toimittaa teleradiologia- eli etälausuntapalveluita sairaanhoitopiireille. Tämä mahdollistaa mm. tehokkaan jononpurkutyön loma- sekä päivystysaikoina.

Vår verksamhets hörnstenar är:
• Vahva toimialatuntemus jo yli 25 vuoden ajalta
• Kustannustehokkaat ja laadukkaat palvelukokonaisuudet
• Kattava yhteistyö- ja kumppaniverkosto

Radiologipalvelut

Radiologipalveluidemme avulla varmistamme lausuntojen ja tutkimusten saatavuuden asiakkaillemme kaikkina aikoina. Järjestämme radiologeja niin päivä- kuin iltatyöhön, päivystysten hoitamiseen kuin jononpurkutyöhönkin. Rekrytoimme jatkuvasti uusia radiologeja osa- ja kokoaikatyöhön.

röntgenhoitaja
röntgen

Totala tjänster för röntgenenheter

I röntgenenhetens totala service tar vi det övergripande ansvaret för kundens röntgenverksamhet i önskad utsträckning i syfte att säkerställa leveransernas tillgänglighet och tillförlitlighet hela tiden med konkurrenskraftiga priser. Tjänsten är lämplig för kunder som vill effektivisera sin verksamhet och uppnå kostnadsbesparingar utan att kompromissa med kvaliteten.

Mammografiscreening

Olemme mukana tuottamassa lakisääteisiä mammografiaseulontoja eli rintasyövän seulontoja. Tarjoamme rintasyövän seulontoja ammattilaistemme toteuttamana sopimuskunnissamme ympäri Suomen. Seulontojen laatu ja luotettavuus ovat tärkeimmät palvelulupauksemme. Tarjoamme mammografiaseulontoja sekä kokonais- että osittaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan alan ammattilaisten toimesta. Asiakas saa valita palvelutyypeistä itsellensä sopivimman: kuvaukset kiinteässä toimipaikassa, liikuteltavassa yksikössä tai asiakkaan tiloissa. Mammografiavaunumme luo mahdollisuuden tulla lähelle asiakasta myös pienemmille paikkakunnille.

Mammografiscreening

Kiinnostuitko?

Laita viestiä niin kerromme lisää.

Radiologikeskus Oy

Lars Sonckin kaari 10
02600 Esbo

Affärs-ID: 0728044-7