Arvot, missio ja visio

Teemme merkityksellistä työtä suurella sydämellä arvojemme mukaisesti

Arvojamme ovat:

Laadukkaasti

Laadukasta asiantuntijatyötä suurella sydämellä

Välittävästi

Pidämme huolta asiakkaistamme ja henkilöstöstämme

Vastuullisesti

Teemme asiat sovitusti ja kannamme vastuumme

Kehittyen

Teemme vaikuttavaa työtä jatkuvasti kehittyen – kannattavasti ja kilpailukykyisesti

Missiomme on merkityksellistä työtä. Toteutamme kuvantamisen- ja terveydenhuollon kokonaispalvelut ammattitaidolla, laadukkaasti ja joustavasti.

Visiomme on olla innovatiivinen, luotettava ja haluttu kuvantamisen asiantuntijapalveluiden kumppani asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Palvelumme vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Toimintamme tavoite on asiakkaidemme hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ja yhä laadukkaampien palveluiden tuottaminen. Asiakas huomioidaan – palvellaan, aina henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti.

Vastuullisessa asiakaspalvelussa toimimme eettisesti, läpinäkyvästi ja huomioiden ihmisten erityistarpeet ja rajoitteet. Tärkeintä meille ovat tyytyväiset asiakkaat.

Jäi hyvä ja varma fiilis, että kaikki on kunnossa.

Oli iloinen yllätys miten hyvää palvelua sain.

Ei jäänyt oloa, että olisi vaivaksi, niin kuin välillä muualla käydessä tulee.

Vastuullisuus on toimintamme edellytys

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme tarpeisiin kommunikoimalla palveluistamme ymmärrettävästi ja selkeästi. Olemme aitoja ja rehellisiä kaikessa toiminnassamme. Palveluprosessin tulee olla sujuva asiakaspolun alusta loppuun ja tätä pyrimme jatkuvasti kehittämään saamiemme palautteiden perusteella.

Toiminnassa otamme huomioon viranomaisten ohjeet ja lait. Teknisessä laadunvarmistuksessa ja lääketieteellisen fysiikan asiantuntijapalveluissa teemme yhteistyötä Fyse Oy:n kanssa.

 Henkilökuntamme on ammattitaitoista. Säännöllisellä lisäkoulutuksella he päivittävät ja ylläpitävät ammatillista osaamistaan. Henkilökuntamme arvioi jatkuvasti omaa työtään. Arvioinnin avulla kehitämme tuottamiamme palveluja sekä toimintatapojamme säännöllisesti pyrkien jatkuvaan kehittymiseen.