Artikkelit

SUOMEN RADIOLOGIKESKUS VAHVISTUU!ūüĒ•

Suomen Radiologikeskuksen omistuspohja laajenee. Kasvuyrityksen rahoittamiseen erikoistunut Korona Invest tuli mukaan omistajaksi ja kumppaniksi toteuttamaan kasvusuunnitelmaa. Nykyinen omistaja, Jari Juola, jatkaa merkittävänä osakkaana ja yhtiön palveluksessa keskeisessä roolissa niin kliinisessä työssä kuin yhtiön kehittämisessä.

‚ÄĚKeskitymme ydinosaamiseemme ja jatkamme jatkuvaa toiminnan kehitt√§mist√§ sek√§ laadun parantamista. Me haluamme olla mukana ja vahvasti kehitt√§m√§ss√§ vaikuttavien terveyspalveluiden markkinaa. Uusi omistuspohja tuo meille vahvaa tukea asemamme vahvistamiseen.‚ÄĚ kertoo johtava l√§√§k√§ri Jari Juola.

‚ÄĚSuomen Radiologikeskus on yksi alansa pitk√§aikaisimmista toimijoista vaikuttavien terveydenhuoltopalveluiden tarjoajana. Haluamme auttaa yhti√∂t√§ kasvun tukemisessa ja edelleen kehitt√§m√§√§n palveluitaan terveydenhuollon ammattilaisten ty√∂nantajana ja kumppanina sek√§ toimimaan joustavana ja laadukkaana yhteisty√∂tahona julkiselle sektorille sek√§ palveluiden k√§ytt√§jille.‚ÄĚ, sanoo Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jaana Tarkki 1.4.2022 alkaen. Sami Martin aloittaa yhtiön myynti- ja kehitysjohtajana 1.6.2022.

Jaa tämä artikkeli: